Story Best !


Tuesday, March 31, 2009

Majlis Makan Malam Bersama Afiq Idola Kecil

Salam semua..

Post kali ni sepatotnye dah publish awal mase bulan Februari hari tu.. Tapi disebabkan masalah2 yg xdpt dielakkan, baru la hari ni berkesempatan untuk wat post2 ni.. So, mcm biase,kowang layaan je la.. Hihihi.. c(:
Seperti biasa, saper2 yg xkenal Afiq ni, boleh la klik kat sini dulu yer utk mengenali Afiq ni siape.. huhu.. Kalau xkenal jugak or xpuas nk tgk video Afiq, gi la tgk kat sini. Ok ! Majlis Makan Malam Bersama Afiq ni diadakan masa 28 Februari 09 hari tu di Seksyen 24 Shah Alam. Majlis ni khas untuk peminat2 Afiq terutamanya ahli2 Afiq FC. Malam tu mcm2 acara dibuat termasukla pertandingan karaoke, dan permainan.. Dan tak terlepas gak persembahan dari Afiq, Haqiem, Udin dan Didi. Krew TV9 pon ade yg datang gak. Kat bawah ni antare gambar2 yg di capture malam tuh.


InilahShafieqShazwana.k.aAfiq..


Afiqbersamakeknyeygbesar.. Afiqperformemcm2lagu

aqiempownwatpesembahangak..

Didiponsame..

nganAfiq..


nganHaqiem


AfiqnganHaqiem

nganDidi


nisebenanyegroupsyedlmpermainan'telefonburok'.
semuenyebudak2.haha.syeyghandlegrupnih.
namegroup:stiim..haha.budak2nilabgnametahape2nametah.hahah
papepon,bestargrupngnkorang.korangbest!



dizpictisUdinAfiqHaqiemDidi




.Ni Pulak Antara Video Malam Tu. video
CintaTigaSegi-Afiq&Peminat

Sebenarnye banyak lagi koleksi2 gambar malam tu.. So, kalau nk tgk, boleh pegi kat http://www.afiqfc.blogspot.com/. So,InsyaAllah kami akan mengadakan lagi Majlis seperti ini dan akan buat yg lebih terbaik lagi. Cume xtaw jer bile akan dibuat lagi. Hehe. Pada yang hadir, thanks sebab sudi meriahkan lagi majlis tu.. Akhir kate, teruskan menyokong Afiq.. c(:






Cerita Lain :

Komen Menggunakan Facebook


0 comments:

Lagi Cerita Menarik :

Copyright Amim Blog