Story Best !


Friday, April 24, 2009

Kejam !!

Hai .. Soryla da lame sgt xupdate blog ni.. Hihi.. Kali ni nyempatkan jugak nak update.. Yang ni nak cerita sikit pasal kekejaman manusia terhadap budak kecik.. Kowang semua leh tengok video kat bawah ni..



video
(MemangKejam)


Ha ! So, kejam x ? Kalau korang rase x kejam, mungkin anda lah orang kat video tu.. Huhu..
Cube kowang bayangkan kalau yang jadi mangsa kat atas tu, adik or anak korang. Bengang x ?

Agak teruk dan kuwang ajar ar kan !! Dalam video ni saye x pasti sape pompuan yg kejam tu.. rasenye tu maid kot.. yela. maybe mak bapak budak tu gi keje n pompuan tu yang jage anak dorang. Sye pon xtaw cite nye camne.. Pape pon, kalau betul2 korang nak tau pasal bende nih, boleh tgk kat rancangan 360 yang bersiaran kat TV3 setiap hari Rabu.. Jam 9 malam (kalau x silap).. Sebab hari tu mase the end of the 360 mggu yg lepas ni, die ade tunjukkan video ni untuk next episod.. So, sape2 yg betol2 nk tau n nk tgk panjang lagi video tu, jgn telepas tengok rancangan 360 rabu ni tao.. Saper2 yang anak2 diorang dijage oleh orang2 lain, harap hati2 n ambik berat siket.. takut kejadian macam ni terjadi.. harap2 xdala.. tapi, ambik langkah berjaga2.. okla.. jgn lupe tgk 360 kat TV3 ok!

p/s : all yang dah wish me on 23/4/09.. Thanks sesangat ek.. teharu plak.. hehe..

Cerita Lain :

Komen Menggunakan Facebook


1 comments:

Lagi Cerita Menarik :

Copyright Amim Blog