Story Best !


Wednesday, June 9, 2010

Buat duit dengan Fiverr..

Hai.. Malas sebenanrnye nk menulis ni..
Tpi tak baik la malas2 kan.. So, keraskan jugak diri ni utk rajen memblog.. huhu

Ok2. Mcm dah xsabar je nampaknye nk tau care buat duit ngan fieverr ni.. Huhu
Semalam sye tejumpe bende ni.. Saye xpasti la saye yg lambat tau.. Mungkin dah ade di antara korang yang dah tau. So, sape yg dah tau, xyahla bace. Hehe..

Cube tgk kat Fiverr.com.. Kalau korang perasan, kat sini semuanya berharga $5.. Ya ya ya.. Dah mcm kedai $5.. Haha.. Ok2. Kat sini, korang boleh buat emas duit dengan menawarkan apa2 je, perkhidmatan ke, atau apa2 yang korang rase korang boleh buat.

cth :





Ha, korang tengok jela sendiri... Bende2 pelik macam ni pon ade orang tawarkan.. Mungkin korang ade idea yg best kan. Cube pikir.. Korang cube la jual idea korang yg unik.. Mane tau ade orang beli kan?

Yeah, $5 memang korang rase mcm sikit. Tpi, kalau 10 orang yang order kat korang, x ke jadi $50 (lebih kurang RM167) ? Banyak tu.. sape nak bagi.. Emm, cakap bnyk pon x gune. Cube korang pikir satu idea yg menarik, lepas tu try jual kat situ.. maybe ade org nak? kalau xde, try lagi idea baru.. x cube xtau kan.. Hehe.. Sye pon blum try lagi coz baru je nk usha2 and nk pikir ape idea2 yang best.. Ok2.. apa lagi. Jom kite sekodeng kat fiverr ni..
babai


.

Cerita Lain :

Komen Menggunakan Facebook


0 comments:

Lagi Cerita Menarik :

Copyright Amim Blog