Story Best !


Tuesday, February 1, 2011

Jom Exchange Link




Jom kite buat pertukaran link dengan blog Amim ni . :)









Hye Bloggers :)



Jom kite buat pertukaran link dengan blog Amim . Syarat2 nya senang je :

Jangan lupe masukkan link blog Amim kat blog korang oke . :)
Dah name pun pertukaran link kann .. Huhu

Amim Blog
http://www.AmimBlog.com/



Sesiapa yang nak bertukar link boleh berikan Nama Blog & Link di ruangan komen kat bawah :)
Kalau link Amim sudah berada di blog korang , link korang akan disenaraikan di blog ni .


List Blog korang akan berada di sidebar sebelah tu -->>>
:)


PERHATIAN !
Saya mendapati ramai yang tidak meletakkan link blog ini ke blog mereka. Jadi, itu bukannya dinamakan exchange link. Selepas ini saya terpaksa memilih mereka yang telah meletakkan link blog ini di dalam blog mereka sahaja. Mereka yang tidak meletakkan, saya terpaksa abaikan link anda. Harap Maklum.


.

Cerita Lain :

Komen Menggunakan Facebook


97 comments:

Lagi Cerita Menarik :

Copyright Amim Blog