Story Best !


Friday, July 2, 2010

Port Dickson, Aku & FamilyYeah, gambar di atas Amim cari kat pakcik google iaitu gambar Port Dickson. Memang best. Yea, khamis yang lepas, Amim pegi ke London Port Dickson.. Tapi bukan pergi mandi kat Port Dickson tu (jgn salah sangka plak. haha)..

Tapi menghantar kakak yang pergi sambung belajar ke Port Dickson. Fuhh... Apa yang Amim nak kisahkan kat sini, lepas ni mulai saat ini, Amim akan menjadi doktor suri rumah laa. Sebab apa? Seperti yang semua tahu, bulan ferbruari yg lepas Mama Amim telah kembali ke Rahmatullah.

Then sekarang kakak pulak pegi sambung belajar jauh. Sebelum ni dia kerja kat Hospital Klang. Tapi, bila dia balik rumah, boleh la dia masak and buat keje rumah apa yang patut. Tapi sekarang, bila dia dah pergi sambung belajar jauh, nampaknya Amim la kene ganti buat semua kerja kat rumah ni. Habis tu sapa lagi yang nak buat kan.. yea.. Amim yang akan buat semua ni.. ^^

Ini pun sebab Amim masih dalam cuti semester. Start bulan 8, Amim akan kembali semula dengan sem yang baru, jadi x taulah kerja rumah nanti mcm mane.. garupale.

Cerita Lain :

Komen Menggunakan Facebook


10 comments:

Lagi Cerita Menarik :

Copyright Amim Blog