Story Best !


Monday, September 19, 2011

Komisyen Keempat Dari 701panduan

komisyen 701 panduan

Alhamdulillah dapat lagi rezeki daripada blog saya. Kali ni adalah bayaran daripada 701panduan iaitu untuk komisyen/pendapatan kali keempat.Tak banyak yang saya nak kongsikan untuk post kali ni. Cumanya saya tekankan supaya kalau korang nak buat duit dengan blog, pastikan blog korang tu ramai pengunjung yang datang. Cuba bayangkan jika blog korang tu takde pengunjung atau pun sikit je pengunjung. Macam mana nak visitor nak klik kat iklan dalam blog korang tu kan. So, tips untuk berblogging tu, boleh search di internet. Memang banyak tips-tips yang blogger kongsikan. Yang paling penting selalu update blog korang. Barulah pengunjung pun suka nak masuk.


 
Ini bayaran yang keempat dari 701panduan dan korang pun boleh dapat macam ni. Janji korang buat betul-betul blog korang tu. Sentiasa update, dapatkan ramai pengunjung, buat blog yang menarik, dan banyak lah lagi. Untuk pembayaran kali ni, saya dalam RM882.40.

 

Bukan niat untuk menunjuk tapi untuk membakar semangat korang. Mana lah tahu nanti giliran korang pulak yang dapat kan.. :)
Kalau korang tak berminat untuk berblog, tapi selalu main facebook ataupun twitter? Pun boleh buat duit jugak. Nak tahu? Jom baca post saya yang ni : Buat Duit Dengan Facebook dan Twitter.Sampai sini dulu. Nanti ada masa saya update lagi. Banyak betul hal.. Rumah terbuka pun banyak.. Haish.. Setiap hujung minggu mesti kenyang arhh!... Huhuhu...


Jangan lupa tekan button like kat bawah ni k. Thanks ^^..


.

Cerita Lain :

Komen Menggunakan Facebook


11 comments:

Lagi Cerita Menarik :

Copyright Amim Blog